Министерство на здравеопазването

Регионална здравна инспекция
Пазарджик

                    карта на сайта
+ A | - a | A
 

Добре дошли в сайта на РЗИ Пазарджик !
За нас
bacwm.jpg
Регионална здравна инспекция  Пазарджик
е юридическо лице на бюджетна издръжка - второстепенен разпоредител с бюджетни кредити  към министъра на здравеопазването, със седалище и адрес на управление град Пазарджик, ул. „Болнична” № 17.
Инспекцията организира и  осъществява държавната здравна политика на територията на област Пазарджик, която включва в състава си общините: Пазарджик, Панагюрище, Стрелча, Лесичово, Септември, Белово, Велинград, Пещера, Брацигово, Ракитово, Батак, Сърница.
 
  АКТУАЛНО


     Честит празник!

  Световният ден на здравето – 7 април, е празник за всички, защото няма човек, който да цени друго повече от здравето.
  На този ден се поздравяваме взаимно, но отправяме благопожелания преди всичко към тези, които ни помагат да укрепим своето здраве - към лекари и медицински специалисти, за които това е всекидневна, отговорна и изпълнена с напрежение и риск работа.
  Ръководството на Регионална здравна инспекция Пазарджик честити празника на колегите си, екипите на лечебните и здравните заведения и всички хора в област Пазарджик, като пожелава крепко здраве, дълголетие и успехи!
четвъртък 05 април 2018 - 08:39:33изглед за печат
Инициатива „Здраве за всеки и навсякъде“ се проведе по повод 7 април - Световен ден на здравето

thumb_4it18_3.jpgДискусия за здравната култура, като част от общата култура на човека се проведе на 4 април в читалище „Хр. Ботев“ в Пазарджик. Срещата, организирана от Регионален експертно-консултантски и информационен център „Читалища“ – Пазарджик, със съдействието на РЗИ събра 28 секретари на читалища в областта.


[ Прочети още... ]
сряда 04 април 2018 - 14:04:26изглед за печат
Приключи участието на РЗИ в третия модул от „Детско полицейско управление“

Обучение за въздействието на наркотиците върху човешкото здраве, проведено на 27 март в училище СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Велинград, постави финала на здравно-образователните срещи на здравни експерти от РЗИ Пазарджик с ученици, включени в Национална превантивна програма „Детско полицейско управление“.


[ Прочети още... ]
четвъртък 29 март 2018 - 12:58:59изглед за печат
Търсят се: Лидери за свят без туберкулоза

Информационно събитие, посветено на Световният ден за борба с туберкулозата се проведе на 22 март в РЗИ Пазарджик, с партньорското участие на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания, Фонд за превенция на  престъпността ИГА и здравни медиатори.
 
Tube.jpg


[ Прочети още... ]
четвъртък 22 март 2018 - 12:01:28изглед за печат
Предстоящо

Информационно събитие на тема „Борбата с туберкулозата – актуална и днес“, посветено на Световния ден за борба с туберкулозата 24 март, ще се проведе на 22 март от 11 часа в сградата на РЗИ Пазарджик, ет.3, стая 325. 
Организатори са Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания Пазарджик и РЗИ Пазарджик. В събитието ще вземат участие представител на Фонд за превенция на  престъпността ИГА, патронажни сестри от СБАЛПФЗ и здравни медиатори.


[ Прочети още... ]
сряда 21 март 2018 - 11:55:47изглед за печат
Отиди на страница       >>  
 


 ОГРАНИЧАВАНЕ НА
ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Национална линия за отказ от тютюнопушене
070010323
 no_smoke.jpg
При нарушения
тел. 034/ 444 395


Регионална здравна инспекция - Пазарджик © 2007-© 2011
Regional Inspectorate of Protection and Control Public Health – Pazardzhik © 2007
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License